Kerasilk-kreatiinikäsittely vähentää pörröisyyttä ja parantaa hiuksen muotoiltavuutta - se rakentaa hiusta sisältäpäin.

Kerasilk -kreatiinikäsittely uudistaa hiukset

Uusi japanilainen keratiinisuoristus ilman kemiallista käsittelyä: Kerasilk -kreatiinikäsittely Haluatko helpompaa ja hallittavampaa hiusten arkea ilman pitkäaikaisia kemiallisia käsittelyjä? Kerasilk on siihen ratkaisu. Uusi keratiinisuoristus ilman kemiallista käsittelyä on nyt täällä, ja se lupaa kestävyyttä, hallittavuutta ja kauniita lopputuloksia. Kerasilk jälleenrakentaa hiuksiasi niin pysty- kuin poikittaissuunnassa.  Mikä on Kerasilk? Kerasilk ei ole aivan tavallinen hiustenhoitosarja. Se…

Uusi japanilainen keratiinisuoristus ilman kemiallista käsittelyä: Kerasilk -kreatiinikäsittely

Haluatko helpompaa ja hallittavampaa hiusten arkea ilman pitkäaikaisia kemiallisia käsittelyjä? Kerasilk on siihen ratkaisu. Uusi keratiinisuoristus ilman kemiallista käsittelyä on nyt täällä, ja se lupaa kestävyyttä, hallittavuutta ja kauniita lopputuloksia. Kerasilk jälleenrakentaa hiuksiasi niin pysty- kuin poikittaissuunnassa. 

Mikä on Kerasilk?

Kerasilk ei ole aivan tavallinen hiustenhoitosarja. Se asettaa uudet standardit hiusten hoidolle tarjoten vastuullisia tuotteita, joilla voi saavuttaa hiukset joista olet aina haaveillut. Sarja on jaettu kolmeen eri kategoriaan: Specialists, Essentials ja Styling, jotka yhdessä tarjoavat korkean suorituskyvyn tuloksia tinkimättä vastuullisuudesta.

Kerasilkin puhtaat ja ilmastoneutraali-sertifioidut tuoteformulat on luotu bioteknologian avulla, hyödyntäen 40. vuoden kokemusta ja viimeisintä teknologiaa. Jokainen tuote yhdistää biomimeettisen silkin ja tehokkaat ainesosat, jotka takaavat vahvat ja kauniit lopputulokset.

Miksi valita Kerasilk?

Kerasilk on ympäristötietoinen, vastuullinen ja läpinäkyvyyteen sitoutunut brändi. Tuotteet ovat 100% vegaanisia, ilmastoneutraaleja ja vapaita mikromuoveista sekä UV-filttereistä. Lisäksi Kerasilk Essentials -tuotteet ovat silikonittomia ja shampoot sulfaatittomia.

Keratiinikäsittelyn edut

Kerasilkin keratiinikäsittely on japanilainen hoitokäsittely, joka tarjoaa välittömiä ja kestäviä tuloksia. Käsittely vähentää hiusten pörröisyyttä ja kihartuvuutta, muuttaen hiukset kiiltäviksi ja silkkisiksi. Vaikeasti hallittavat hiukset muuttuvat helpommin ja nopeammin muotoiltaviksi.

Hoidon kesto hiuksissa vaihtelee pesutiheyden mukaan, mutta käyttämällä Kerasilkin omia tuotteita voit myös pidentää hoidon kestoa. Yleisesti käsittelyn vaikutuksen voidaan sanoa kestävän noin 3-6 kuukautta. Kampaamokäynti kestää noin 2-4 tuntia riippuen hiusten pituudesta ja paksuudesta, ja hinnat alkavat 250 eurosta.

Kerasilk -kreatiinikäsittely on saatavilla Inochista!

Varaa oma aikasi tästä >> tai kysy lisää soittamalla 09 260 0026
Blogin pääkuvassa olevat hiukset on käsitellyt Kirsi Kaartinen.